Make your own free website on Tripod.com

Enkelt-grøn-blad-copy.gif (8771 bytes)Sønderholm Centeret
- det levende håb-
Home ]Op ][ Alphakursus ]Begivenheder ]


 

 

alpha.jpg (4190 bytes)ALPHAKURSUS
på Sønderholm Centeret

Hver torsdag afholdes der Alphaundervisning på Sønderholm Centeret. Alphakursus er oprindelig 14 aftener, som afholdes i mange kirker rundt omkring, og henvender sig til søgende ikke-troende, men også til nye i troen. Derfor var det også meget relevant at starte denne undervisning på Sønderholm Centeret, da de fleste af beboerne aldrig har fået nogen grundlæggende undervisning om kristendom.
Vi starter altid med lovsang og bøn. Det er altid forfriskende for en, nogle gange, fortravlet ungdomspræst, at komme på centeret og mærke den atmosfære af Guds ånd og længsel efter Guds ord, som hersker.9 copy.jpg (9579 bytes) Beboernes måde at bede på er herlig, fordi der ikke er nogen form for religiøsitet eller tillærte fraser, men man kommer som man er og har det, og lægger sine bønneemner frem for Gud og takker ham for det som han har gjort.
Derefter går vi igang med selve undervisningen, d.v.s. hvis Helligånden tillader det. Flere gange har vi måtte ændre lidt i planerne, fordi Helligånden har villet betjene os på en anden måde. Selve undervisningen handler om de grundlæggende ting vi må vide, for at leve et sejrende liv som kristne. Der er altid spørgsmål og nogle gange lidt debat, som kan være med til at afklare forholdet til Gud.
Når jeg tager hjem fra Sønderholm Centeret torsdag formiddag, er det altid med en fornyet glæde over at kunne tjene Jesus og med taknemlighed til Gud over det Han gør i menneskers liv. Elin, Erik og de andre medarbejdere, gør et fantastisk stykke arbejde, og man ser frugterne af deres udholdenhed i tjenesten. Og samtidig vil enhver som besøger centeret også kunne se, at dette er et vidnesbyrd om en almægtig Gud, som gør mirakler dag efter dag.
Af Leif Petterson, lære på
FrydensBerg i Mariager.

  

Home ]Op ][ Alphakursus ]Begivenheder ]

Sønderholm Centeret, Sønderholm Hedevej 69, 9240 Nibe,
tlf: 9834 2611, fax: 9834 2626, Giro 210-4628