Make your own free website on Tripod.com

Enkelt-grøn-blad-copy.gif (8771 bytes)Sønderholm Centeret
- det levende håb-
Home ]Op ]Glade Givere ]Centeret ved Nibe ] [ Tommi Fortæller ]
Arne Fortæller ]Alterna ]


 

 

Hej mit navn er Tommi Thomsen,
jeg er 21 år og tidligere blandingsmisbruger.
Jeg har nu været løst i Jesu navn i over et år. Egentlig er jeg løst fra langt mere end "bare" mit tidligere rusproblem, jeg er også løst fra et liv i håbløshed, ensomhed og selvbedrag. I en tidlig alder begyndte jeg at ruse mig, for at holde livet ud.

Alting var negativt og dette accelererede hurtigt og voldsomt, men da det så værst ud og alt håb var ude, fik jeg mulighed for at komme på Sønderholm Centeret.
Her gav jeg mit liv til Jesus Kristus. Troen på Ham og livet med Ham har gjort mig virkelig fri. Jeg har fået tro på livet og et "levende håb", som jeg aldrig har kendt til før. Hver dag takker jeg Jesus for mit nye liv og jeg vil bede for dig, som læser dette og som også længes efter at opleve det samme - et helt nyt liv i frihed.

2 copy.jpg (22764 bytes)Gennem en tid har jeg været miljømedarbejder på Sønderholm Centeret, men nu har bestyrelsen tilbudt mig en fast stilling med løn og denne har jeg sagt ja til. Det er mig en stor glæde fortsat at have min daglige gang på Sønderholm Centeret og kan jeg bare gøre en lille forskel for Guds rige, så er det det hele værd.
Kontakt Sønderholm Centeret og få en snak, hvis du vil starte på en frisk!
Guds fred!           
Kærlig hilsen      
Tommi Thomsen 
  

  

Home ]Op ]Glade Givere ]Centeret ved Nibe ][ Tommi Fortæller ]Arne Fortæller ]Alterna ]

Sønderholm Centeret, Sønderholm Hedevej 69, 9240 Nibe,
tlf: 9834 2611, fax: 9834 2626, Giro 210-4628