Make your own free website on Tripod.com

Enkelt-grøn-blad-copy.gif (8771 bytes)Sønderholm Centeret
- det levende håb-
Home ]Op ]Glade Givere ]Centeret ved Nibe ]Tommi Fortæller ]
[ Arne Fortæller ]Alterna ]


 

 

Arnes Vidnesbyrd

Jeg hedder Arne Nielsen, er 36 år gammel og har været på Sønderholm Centeret i 14 måneder fra 1995 til 1997.
For mit vedkommende har det været den mest sejrrige tid i mit liv, fordi jeg kom tættere på Herren, blev sat fri for alkohol og jeg kom ud af mit gamle miljø.
På Sønderholm Centeret var der mange gode oplevelser med Gud, med lederne, med miljøarbejderne og beboerne. Jeg kan  kun sige stor tak til jer alle og Gud velsigne jer.
Efter opholdet på Sønderholm Centeret begyndte jeg på en køkkenuddannelse og i hele denne periode på 3 år, fik jeg bevilget fuld løn. Det bedste der skete mig, var nu, at jeg fandt en sød pige som hedder Nila. Herren og Nila har fuldstændig vendt op og ned på mit liv. Allerede mens jeg var på Sønderholm Centeret spurgte jeg Nila om hun ville gifte sig med mig og hun svarede "ja" - Halleluja! 8 copy.jpg (34968 bytes)
Senere fik vi en lejlighed i Svenstrup og her begyndte Herren for alvor at arbejde med os. Nila blev gravid og vi fik at vide at hun skulle føde til april 1998 og at der var tvillinger på vej. Vi følte vi måtte finde noget større at bo i og fandt et hus i Vrå, ikke langt fra Hjørring.
Den 23. april 1998 fødte Nila to velskabte drenge som hedder Josef og David og de bliver bare større og større og de trives utroligt godt. Nila går hjemme og passer børn mand og hus, hvilket hun har det godt med og så er hun faktisk god til det.
Vi holder til i Missionsforbundets kirke "Vesterkirken" i Stenum og det er bare et rigtigt godt sted med et dejligt fællesskab.
Jeg har fået mit kørekort igen og vi har fået bil og endelig har jeg afsluttet min eksamen på Køkkenassistent uddannelsen med fine karakterer - uddannelsen er jeg færdig med den l. dec.1999.

  

Home ]Op ]Glade Givere ]Centeret ved Nibe ]Tommi Fortæller ][ Arne Fortæller ]Alterna ]

Sønderholm Centeret, Sønderholm Hedevej 69, 9240 Nibe,
tlf: 9834 2611, fax: 9834 2626, Giro 210-4628