Make your own free website on Tripod.com

Enkelt-grøn-blad-copy.gif (8771 bytes)Sønderholm Centeret
- det levende håb-
Home ]Op ] Glade Givere ]Centeret ved Nibe ]Tommi Fortæller ] Arne  Fortæller ][ Alterna ]


 

 

ALTERNA
besøger Sønderholm
ALTERNA teamet fra Pinsevækkelsens Høj- og Efterskoler i Mariager, har haft den store glæde i 1997 og 1998 at kunne præsentere Sønderholm Centeret for vore elever, som en model for, hvordan almindelige danskere med nød og kærlighed til mennesker, kan blive redskaber for Guds forvandlende kraft. Vi har nu haft flere grupper med til Sønderholm Centeret - og resultatet har hver gang været en glæde over at møde mennesker, som er blevet helt nye skabninger gennem kraften i Jesu blod.
På vejen hjem i bussen sidste gang, var der en pige der udtrykte det således: "Nu kan jeg sagtens på gademission, gå hen til folk og fortælle dem, at Jesus kan frelse dem, for nu har jeg set, hvordan Gud kan forvandle menneskers liv."
6-copy.gif (90066 bytes)Vore elever har ofte udtrykt en ny taknemmelighed over at være vokset op i trygge og gode kristne rammer, når de har været sammen med "gutterne" på Sønderholm Centeret.
Vor vision på ALTERNA er at eleverne i fremtiden må være med til at række ud til mennesker i nød på livets skyggesider. Vi drømmer om at langt flere kristne bliver involveret i gadeevangelisation og opsøgende arbejde i de hårdest ramte kvarterer i vore store byer.
Vi takker Gud for Sønderholm Centeret, for Elin og Erik, bestyrelsen og medarbejderne. Må Gud rigt velsigne jer alle.
Det er altid velsignet at besøge jer!
Kærlig hilsen                                           
Elever og medarbejdere på ALTERNA
Poul Kirk, forstander.            

  

Home ]Op ]Glade Givere ]Centeret ved Nibe ]Tommi Fortæller ]Arne Fortæller ] [ Alterna ]

Sønderholm Centeret, Sønderholm Hedevej 69, 9240 Nibe,
tlf: 9834 2611, fax: 9834 2626, Giro 210-4628